Грим Варна: Модни тенденции в грима за пролет-лято 2015

Модните тенденции в сватбеният грим за сезон 2015г. са пастелните и натурални цветове (неутрални, синьо, зелено, розово, лилаво и жълто).

грим Варна

грим Варна

Лилавите нюанси в грима тази година при булките са много актуални. Те придават загадъчност и допринасят за цветност и свежест в деня на сватбата.

Другата така актуална тази година тенденция в грима е натуралната – момичешка визия- естественост и небрежност, а не изкуствената – кукленска визия. Целта и е, само да подчертае естествената красота и нежност на жената. Отново с изкуствени мигли, но не прекалено големите, тежки и пластмасови, а с максимално тънки косъмчета, ефирни – едва забележими.
Леко и нежно червило – розово или прасковено. Скулите, които така нашумяха са актуални, но трябва да се внимава. Ако лицето е прекалено слабо, силно изразените скули ще направят визията ни не така красива и изкуствена. Колкото по-естествен е видът на лицето, толкова повече сме в крак с модата.
Накарайте лицето си да сияе с блясък по устните, лек прасковен и розов руж и хайлайтър. Не го отрупвайте с прекалено много пудра, фон дьо тен и тъмни сенки. Разбира се, ако сте на вечерно парти е позволено.

сватбен фотограф Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *