грим варна, фотосесия,

Професионален Грим: Как правилно да подберем подходящите сенки?

Всяка жена се е замисляла поне веднъж как да постигне ефект като на професионален грим и да се гримира правилно, за да подчертае и засили красотата си. Какви сенки биха и отивали и как да ги постави правилно. Ето тук ще обясним някои важни правила.

професионален грим варна

Сенки – Като за начало за по-наситен цвят на сенките и те да бъдат по-трайни се нанася – основа за сенки. Те трябва да бъдат подходящи за Вашият цвят кожа. От голямо значение са и самите очи – тяхната форма и големина.

Малки очи – За да направите очите си да изглеждат големи е необходимо да използвате светли полу ярки или полу наситени цветове в основата на клепача, а в края и външната им част по тъмни цветове. Под самата вежда е хубаво да поставите светъл цвят или блясък за да отвори очите още повече. Ако поддържате по тънки вежди е хубаво те да бъдат в изрядна форма. Очната линия е задължителна, като трябва да я удебелите в края – външната част на окото и леко изтеглите нагоре. Така очите освен по-големи, ще изглеждат и по-дълги.

Големи очи – За тях са подходящи тъмните сенки, но поставени на точното място, понеже ако не са ефекта ще е обратен

професионален грим

Дълбоки очи – За тези очи са подходящи светли нюанси от цветовата гама или с перлени частици. Под веждата не е задължително да нанасяте светли сенки понеже се смята че костта е по-изпъкнала. Светлите цветове ще направят очите визуално п0-изпъкнали и по-зебележими. Подходящи са – розовият, прасковеният и бежовият нюанс. Може да се постави тънка очна линия или молив преди сенките, понеже така погледа става по-мек, а ако са над сенките погледа става по-изразителен.
Приближени очи – Винаги нанасяйте тъмните сенки в края на окото – никога в началото, независимо какъв цвят изберете за основа. При тези очи е разрешено да сложите повече спирала на външните мигли.
Раздалечени очи – Тук тъмните сенки задължително се нанасят в началото на окото. Началото на веждите може да се приближат с помощта на подходящ цвят молив. Тъмни сенки не се нанасят на границата между подвижната и неподвижната част на окото. Светли сенки се нанасят непосредствено под веждата.
грим варна

За да направите погледа още по-изразителен, може да поставите изкуствени мигли.

професионален грим

Професионален грим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *